DOROST: Body zůstávají doma

02.09.2019 13:12
Suchdol "B" (Ratboř) - Chotusice/Nové Dvory 3:0 (1:0)
Branky:
Benc Jan, Bak Dawid, Tichý Petr
Sestava:
Fafejta Štěpán, Benc Jan (K), Dobeš Ruben, Bak Dawid, Kohoutek Šimon, Koldinský Aleš, Kropáček David, Kruliš Michal, Liška Vojtěch, Marhan Petr, Oberreiter Vojtěch, Tichý Petr, Tichý Pavel, Král Ivan, Fučík David, Kvěch Richard, Novotný Matěj, Šmejkal Daniel
 
První domácí utkání se nám vydařilo. Od začátku zápasu se tlačíme na polovinu soupeře. Daří se nám kombinačně a vše vrcholí naší střelbou ve 12. minutě, kdy míří Michal Kruliš těsně vedle. V 15. minutě zahrával Jan Benc rohový kop, balon našel Tichý Pavel a po dorážce hlavou trefil břevno. Následuje další střela vedle, tentokrát z kopačky Aleše Koldinského. Šance Petra Tichého, Michala Kruliše a Šimona Kohoutka golman hostů bravurně likviduje. Ve 32. minutě vidíme společnou akci bratrů Tichých, kteří zmátli hostující obranu, tato krásná akce bohužel nekončí brankou. Petr Tichý netrefil. První branky jsme se konečně dočkali ve 35. minutě, kdy kdy po krásné přihrávce Michala Kruliše nechytatelnou střelou zavěsil kapitán týmu, Jan Benc. Vedeme 1:0. Hosté se pokouší nakopávat míče za naši obranu, ale pokaždé se nám podaří jejich akce zastavit.
Druhý poločas je hned od jeho začátku opět v naší režii. Hned ve 46. minutě našel Aleš Koldinský Pavla Tichého, ten však trefil břevno. V 53. minutě vysunul Pavel Tichý Richarda Kvěcha, který bohužel přestřelil. Další a další naše útočné akce se valí na branku hostů. Nebýt hostujícího golmana, který byl nejlepším hráčem hostů, vedeme s daleko větším rozdílem. Kaňkou v tomto utkání je vyloučení hostujícího hráče v 67. minutě, který fauloval našho stopera Petra Marhana a ještě ho chtěl udeřit. Při odchodu do kabin navíc sprostě urážel diváky. Po tomto incidentu hosté v deseti jen těžce odolávali našim útokům. Drtivý tlak z naší strany vyvrcholil v závěru utkání. V 82. minutě skóre zvýšil Dawid Bak a v 89. minutě poslední branku utkání Petr Tichý. 
Po velmi dobré hře a za potlesku diváků a fanoušků končíme tento zápas vítězstvím na domácím hřišti 3:0.