DOROST: Hattrick Jana Bence a Aleše Koldinského

11.11.2019 17:50
Mukařov - Suchdol „B“ 0:6 (0:4)
 
Branky: 
22., 33 a 42. (pk) Benc Jan; 13., 64. a 88. Koldinský Aleš
 
Sestava:
Tichý Pavel, Liška Vojtěch, Dobeš Ruben, Kaše Jakub, Fučík David, Koldinský Aleš, Benc Jan (K), Tichý Petr, Kruliš Michal, Tichý Dominik, Kaše Vojtěch
 
Střídání:
Kropáček David, Kohoutek Šimon, Novotný Matěj, Marhan Petr, Tůma Tomáš, Králík Martin
 
V dalším venkovním mistrovském utkání jsme nastoupili na hřišti v Mukařově. Na velmi těžkém terénu jsme se od začátku zápasu tlačili na branku domácích. Hned ve 2. minutě balon po pravé straně zatáhl Aleš Koldinský, jeho následný centr však uklidil Dominik Tichý hlavou nad branku. V 5. minutě nachází Michal Kruliš Jana Bence, který přiťukl míč Petru Tichému. Jeho rána z velkého vápna šla bohužel těsně vedle branky. Ve 13. minutě zakončil svou sólo akci od poloviny hřiště Aleš Koldinský a dostává náš tým do vedení. 1:0. Ve 22. minutě přihrál Dominik Tichý na velkém vápně Janu Bencovi a ten se nemýlil. Vedeme 2.0. Stále se tlačíme na domácí branku a ve 33. minutě přihrál Tomáš Tůma míč Janu Bencovi, který zvýšil na 3:0. Domácí se několikrát pokoušejí zaútočit, ale naše obrana bezchybně zvládá bránit. Jestliže nějaká střela prošla, s přehledem ji chytá brankář Pavel Tichý. Ve 42. minutě si s obranou domácích ve velkém vápně pohrál Šimon Kohoutek, ale jeho průnik ukončil faul od domácího hráče. Následný pokutový kop s přehledem proměňuje kapitán Jan Benc a vedeme 4:0. S tímto výsledkem také odcházíme do kabin.
Do druhého poločasu nastupujeme s menší změnou. V brance nahradil Pavla Tichého Tomáš Tůma. Ve 48. minutě kopeme trestný kop ze vzdálenosti 25 metrů, který zahrál Michal Kruliš. Jeho střelu však chytá domácí gólman. V 56. minutě do velkého vápna pronikl Dominik Tichý, ale jeho střelu obránce zablokoval. V 59. minutě putoval míč po ose Liška-Benc-Králík, kdy poslední jmenovaný trefuje tyč a následný doraz Aleše Koldinského míří vedle branky. V 64. minutě se opět radujeme. Na 5:0 zvýšil Aleš Koldinský po přihrávce Vojty Lišky. V 69. minutě se sám před gólmanem vyskytl Pavel Tichý, který svou šanci bohužel neproměňuje. V 70. minutě vidíme další sólo akci Aleše Koldinského, která tentokrát brankou nekončí. V 83. minutě zahrával trestný kop z 22 metrů Michal Kruliš, ale mířil vedle. V 88. minutě zvyšuje na konečných 6:0 Aleš Koldinský, který zakončil akci po ose Králík-Kropáček-Koldinský.
Za potlesku našich fanoušků odcházíme do kabin. Příští zápas, který bude na podzim poslední, odehrajeme na domácím hřišti v Ratboři v sobotu 16.11. od 10:15 hodin proti Červeným Pečkám.