DOROST: V posledním zápase jsme bohužel selhali

12.11.2018 19:03
Ratboř - Krakovany 2:4 (1:3)
Branky:
Tichý Pavel, Fafejta Jiří
Sestava:
Doležal Damián, Fafejta Jiří, Tichý Petr, Tichý Pavel, Kropáček David, Liška Vojtěch, Blecha David (K), Benc Jan, Horňák Samuel, Svoboda Vít, Šulc Petr, Tichý Dominik, Smolík Petr
 
"V posledním mistrovském utkání jsme se chtěli rozloučit s našimi diváky výhrou, bohužel se nám to nepovedlo. Úvod utkání pro nás začal výborně. Ve 4. minutě nás dostal Pavel Tichý krásným lobem do vedení. V 8. minutě náš golman chytil tutovou šanci hostů. Naše útoky se zastavovaly před velkým vápnem, a tak nikdo nedokázal vystřelit. Hosté tvrdě udeřili v posledních patnácti minutách poločasu, kdy nám vstřelili 3 branky.
Druhý poločas byl z naší strany lepší, ale bohužel ne efektivní. Naše šance v klidu řešila hostující obrana. Za zmínku stojí trestný kop po faulu na Petra Tichého, který z dobré vzdálenosti zahrával brankář Damián Doležal, avšak bez úspěchu. O několik minut později jsme opět inkasovali branku, stejně jako předtím, kvůli naší laxní hře. Ke konci utkání ještě stihl Jirka Fafejta snížit na 2:4.
Po zápase proběhla rozlučka a vyhodnocení. V okresním přeboru nám po podzimu patří 5. místo v 11 členné skupině. Je toho dost, co bychom měli zlepšit. Máme na to celou zimní přípravu, která proběhne na umělé trávě v Červených Pečkách od ledna do března každou středu a sobotu. 
Na závěr bych chtěl poděkovat mému asistentovi Jindrovi Chaloupkovi a všem, kdo nám pomáhají a fandí."
Trenér Pepa