DOROST: Vítězství nad lídrem tabulky

15.10.2018 17:54
Ratboř - Radim/Plaňany 3:2 (0:1) PK 3:1
Branky:
Fafejta Jiří, Kropáček David
Sestava:
Doležal Damián, Tichý Petr, Tichý Pavel, Liška Vojtěch, Šulc Petr, Fafejta Jiří, Fafejta Štěpán, Kropáček David, Blecha David (K), Chochola Jiří, Kaftan Jiří, Semerák David, Dobeš Ruben, Svoboda Vít, Tichý Dominik
 
"V dalším zápase jsme na domácím hřišti přivítali mužstvo, které v soutěži ještě neztratilo jediný bod a suverénně vede tabulku okresního přeboru. První poločas z naší strany nebyl moc dobrý, jelikož se nám nepodařilo ohrozit branku hostů. Jedinou naší střelou byl trestný kop ve 20. minutě, který zahrával Petr Tichý, ale brankář si s jeho střelou poradil. Hosté ve 40. minutě zahrávali rohový kop a po špatné komunikaci našich hráčů v malém vápně vstřelili první branku utkání. 
Ve druhém poločase po 7 minutách hry vyrovnal Jirka Fafejta na 1:1. Další brankovou příležitost neproměnil Jirka Chochola, následně pak minul Petr Tichý. Soupeř se dostal pod tlak a naši borci se snažili vstřelit branku. Zlaté pravidlo "nedáš, dostaneš" jsme poznali v 64. minutě, kdy hosté zvýšili na 1:2. Tato inkasovaná branka nás ale nepoložila a my se i nadále snažili prosadit. Bohužel tvrdou střelu Petra Tichého vyrazil brankář hostů a k následné dorážce se nikdo nedostal. V poslední minutě utkání zahrával Jirka Chochola rohový kop a David Kropáček šťastně vyrovnal na 2:2. 
V následných pokutových kopech nás výborně podržel brankář Víťa Svoboda, který dokázal zneškodnit 3 penalty. Na naší straně proměnili: Fafejta Štěpán, Kaftan Jirka, Tichý Petr a neproměnil Šulc Petr. Díky pokutovým kopům jsme zvítězili 3:2.
Děkuji všem klukům za bojovnost ve druhém poločase. Jak se říká - to byla jízda! Velké poděkování také patří všem fanouškům, kteří hnali naše borce za vítězstvím."
Trenér Pepa