DOROST: Z Cerhenic jsme přivezli 2 body

28.10.2018 15:05
Cerhenice - Ratboř 1:2 (1:1) Pen. 1:3
Branka:
Tichý Pavel
Sestava:
Doležal Damián, Fafejta Jiří, Tichý Petr, Tichý Pavel, Kropáček David, Liška Vojtěch, Blecha David (K), Benc Jan, Horňák Samuel, Fafejta Štěpán, Chochola Jiří, Semerák David, Šulc Petr, Tichý Dominik
 
"V průběhu celého zápasu nám počasí nepřálo a my museli hrát v dešti. Ještě ke všemu nám chybělo 8 hráčů. Štěstí se přiklonilo na naši stranu, když v 9. minutě ve skrumáži v malém vápně Pavel Tichý poslal náš tým do vedení. Další naši šanci nevyužil Jirka Fafejta, který v rozhodující chvíli uklouzl na těžkém terénu. Domácím několik šancí bravurně zlikvidoval brankář Damián Doležal. Bohužel ve 26. minutě domácí vyrovnali na 1:1 poté, co naše obrana zaspala s odkopem vyraženého míče, který po dorážce skončil v naší síti. Během prvního poločasu se nám zranil střední záložník Jirka Chochola a zápas tak pro něj skončil.
Ve druhém poločase nepadla už žadná branka. Opět nás podržel brankář Damián Doležal. Za zmínku stojí trestný kop v 53. minutě, který zahrával Petr Tichý a těsně minul šibenici domácí branky.
Zápas skončil 1:1 a poté se kopaly pokutové kopy. V první sérii domácí hráč mířil vedle, Štěpán Fafejta trefil břevno. V druhé sérii náš brankář vychytal soupeřovu penaltu, Jirka Fafejta proměnil, 0:1. V třetí sérii byli domácí úspěšní, ale ani Petr Tichý nezklamal, 1:2. Ve čtvrté sérii domácí opět netrefili a Samuel Horňák potvrdil naše vítězství. Na penalty jsme vyhráli 1:3, zápas nám tak přinesl cenné dva body.
Děkuji všem klukům za bojovnost. Chtěl bych vyzdvihnout výkon našeho brankáře Damiána Doležala, který nás opravdu podržel."
Trenér Pepa