DOROST: Prohra v Nehvizdech

20.10.2019 13:44
Nehvizdy - Suchdol "B" (Ratboř) 4:2 (2:0)
Branky:
68. a 80. Tichý Petr
Sestava: 
Fafejta Štěpán, Liška Vojtěch, Dobeš Ruben, Novotný Matěj, Fučík David, Kropáček David, Benc Jan (K), Tichý Petr, Bak Dawid, Kohoutek Šimon, Oberreiter Vojtěch 
Střídání: 
Semerák David, Koldinský Aleš, Král Ivan, Bělohlávek Tadeáš
 
Začátek utkání patřil našemu týmu. Již v 5. minutě zahrával Matěj Novotný rohový kop, ale ve vyložené šanci Dawid Bak branku nedal. Ve 12. minutě zahrával roh opět Matěj Novotný, ale Aleš Koldinský trefil míč hlavou vedle branky. Domácí zhustili střed hřiště, proto se nám nedařilo dostat je pod tlak. Začali nakopávat balony na svého útočníka. Kvůli nedorozumění naší stoperské dvojice domácí útočník dvakrát ztrestal naši obranu ve 32. a ve 38. minutě. V prvním poločase ještě stojí za zmínku střela Vojty Lišky, která těsně minula branku domácích.
Na začátku druhého poločasu jsme zůstali myšlenkami v kabinách a ve 49. a v 50. minutě umožnili domácím zvýšit na 4:0. Poté se naši hráči vzpamatovali a začali jsme domácí hráče přehrávat a vytvářet si šance. V 53. minutě únik Petra Tichého brankou neskončil. V 55. minutě střílí Ivan Král nad branku. V 59. minutě zahrává Jan Benc trestný kop, bohužel míří také nad branku. V 63. minutě zahrává trestný kop Šimon Kouhoutek, ale domácí brankář míč s námahou vyráží na roh. V 68. minutě se nám konečně podařilo snížit brankou Petra Tichého na 1:4. V 72. minutě střelu Ivana Krále golman domácích chytá. V 80. minutě snižuje opět Petr Tichý na konečných 2:4. V posledních deseti minutách náš tlak bohužel nepřinesl další branku. Domácí s námahou jen odkopávali. Za druhý poločas jsme si zasloužili odvézt alespoň bod, což se nám nepovedlo.