STARŠÍ ŽÁCI: Poslední zápas podzimu jsme vyhráli

01.11.2018 18:45
Sendražice - Ratboř 0:5 (0:2)
Branky:
2 Doležal Damian, Fučík David, 1 Smolík Tomáš
Sestava:
Kratochvíl Pavel, Škorpil Christian, Fučík David, Havránek Tomáš, Sikáčková Adéla, Knický Adam, Liška Vojtěch, Benc Jan (K), Doležal Damian, Chroust Daniel, Smolík Tomáš, Furthner Elliot, Labuť Tomáš, Novák Jan, Provazník David, Šmejkal Daniel
 
"Poslední mistrovské utkání jsme odehráli v Sendražicích, odkud jsme si zaslouženě odvezli 3 body. V prvních 20 minutách jsme se hledali. Za zmínku stojí 22. minuta, kdy Damian Doležal nastřelil břevno. Ve 31. minutě se však nejlepší střelec okresu prosadil a po samostatném úniku úspěšně zakončil. Neuběhly ani 2 minuty a dostali jsme se do další šance. Míč se dostal po ose Benc - Fučík - Liška k Havránkovi, který byl ale těsně před velkým vápnem faulován. Následný trestný kop zatočil krásně do brány opět Damian Doležal. Do kabin jsme šli s náskokem dvou branek. 
Ve druhém poločase se krásnou střelou prezentoval David Fučík a zvýšil na 0:3. Ve 42. minutě střílel Jan Benc, domácí brankář balon vyrazil na našeho svátečního střelce Davida Fučíka, který se znovu prosadil a zvýšil na 0:4. Náš tlak gradoval. Domácí se bránili pouze odkopy. Střely Vojty Lišky, Damiana Doležala a Jana Bence se bohužel do branky nedostaly. Rohové kopy se nám také nepodařilo využít. Za zmínku ovšem stojí tvrdá střela Jana Bence, kterou brankář vyrazil před sebe a Tomáš Smolík krásně upravil skóre na konečných 0:5. Do konce zápasu se už nic nestalo.
Po odehrání všech mistrovských utkání podzimní části sezóny jsme z 12 týmů průběžně na 1. místě. Z 11 utkání jsme 10x vyhráli a pouze jedinkrát prohráli. Nasbírali jsme 30 bodů a pyšníme se krásným skóre 84:10.
Za sebe bych chtěl poděkovat celému mužstvu. Dále také všem, co mi pomáhají: Petr Brázda, Radka Doležalová, Míra Doležal, Honza Dobeš. Všem rodičům, příbuzným, známým a fanouškům děkujeme za podporu a budeme se těšit na viděnou na jaře."
Trenér Pepa