STARŠÍ ŽÁCI: Ve druhém poločase jsme zabrali a skóre otočili

02.04.2019 10:08
Konárovice - Ratboř/Bečváry 2:3 (2:1)
Branky:
Havránek T., Benc J., vlastní
Sestava:
Kratochvíl P., Škorpil Ch., Sikáčková A., Doležal D., Benc J., Knický A., Havránek T., Liška V., Fučík D., Labuť T., Provazník D., Chroust D., Smolík T., Kučák A., Šmejkal D., Dobeš R., Furthner E.
 
"Za krásného jarního slunečného počasí naši žáci odehráli mistrovské utkání v Konárovicích. První poločas se nám vůbec nepovedl. Naši ospalou a nepřesnou hru domácí potrestali, když po první střele na branku v 6. minutě otevřeli skóre. V 19. minutě po další naší chybě zvýšili na 2:0. Ve 26. minutě snížil Tomáš Havránek na 2:1 a šlo se do kabin.
Ve druhém poločase se naše hra o 100 % zlepšila, bohužel šance Jana Bence a Vojty Lišky nebyly proměněny. Ve 47. minutě vyrovnal skóre kapitán Jan Benc, když svou krásnou střelu z trestného kopu umístil pod břevno. Ve 49. minutě naši žáci rozehrávali rohový kop a brankář domácích si sám hodil míč za brankovou čáru. Další branky se nám bohužel nepovedlo vsítit. Šancí bylo ovšem dost.
V tomto utkání bylo znát, že začínáme. Doufám, že všechny chyby se už nebudou opakovat. Za bojovnost ve druhém poločase patří všem poděkování."
Trenér Pepa Benc